Tillbaka till förstasidan
EV Rollspelet Soloäventyr Kartor Ladda ner Om oss EV
 
 

MÖT JOE DEVER PÅ GOTHCON DEN 3-5 APRIL

Joe Dever trivs bra i Sverige, som han kallar Ensamma Vargens andliga hem. Redan i år har vi lyckats locka tillbaka honom till spelkonventet GothCon, där Joe ser fram emot att träffa sina svenska spelare och läsare igen. Precis som tidigare är han redo att signera gamla och nya böcker, svara på frågor och prata spel. Det är alltid lika intressant att höra Joe berätta om sitt arbete med Ensamma Vargen, så har du missat hans tidigare besök vågar vi lova att du inte blir besviken om du ändrar dina påskplaner för att komma till GothCon.

Joe Dever skriver medryckande och spännande interaktiva spelböcker, så kallade soloäventyr, som har lockat miljoner läsare och spelare över hela världen. När de första böckerna om Ensamma Vargen släpptes 1984 var hela spelhobbyn i sin linda, allt var nytt och inflytandet Joe Devers böcker fick på hela spelbranschen kan inte överskattas. Att han sedan fortsatt ge ut fler böcker och utveckla sin spelvärld sedan dess gör att Magnamund har en detaljrikedom och inre konsekvens som få andra spelvärldar kan mäta sig med.

Utöver den sammanhängande episka sagan om Ensamma Vargen har Joe Dever varit inblandad i flera olika framgångsrika datorspel som Ground Control 2 och Killzone, och nu senast appspelet Joe Dever's Lone Wolf. Vi på Åskfågeln är särskilt glada över den tid och det engagemang Joe Dever lägger ner på vårt spelmaterial till rollspelet Ensamma Vargen, där han exempelvis tagit fram en detaljkarta över Torseth tillsammans med Francesco Mattiolo för äventyret Aska över Torseth på GothCon, den kommande äventyrskampanjen Ledstjärnan och mycket mer. Eftersom vi själva är spelnördar som brinner för det vi gör är det extra roligt att se att Joe Dever fortfarande är så starkt engagerad i sin skapelse, det borgar för flera roliga speltitlar framöver också.

 

eld Över vattnet SLÄPPS PÅ GOTHCON

Soloäventyr 2 släpps i påsk. Du är Ensamma Vargen och du måste ta dig till Sommerlunds allierade Durenor för att skaffa hjälp – och Sommerswerd!

Eld över Vattnet


Om du inte ska till GothCon kan du beställa Eld över Vattnet i vår webbutik.

Kai-Disciplin