Tillbaka till förstasidan
EV Rollspelet Soloäventyr Kartor Ladda ner Om oss EV
 
  Aska över Torseth

SPELA ENSAMMA VARGEN PÅ KONVENT

Under ytan är ett actionpackat kortscenario som låter dig som spelare få en första kontakt med företeelser som kommer att få en större betydelse senare i Magnamunds historia, och inte minst i soloäventyren om Ensamma Vargen. Här konfronteras spelarna med pirater och en fruktansvärd epidemi.

August Hahn har skrivit texten och Lukas Thelin illustrerat. Ett särskilt hedersomnämnande går dock till Francesco Mattioli som har specialritat flera kartor som är fullproppade med inspirerande detaljer och stämning.

Aska över Torseth är ett fullängdsäventyr som sträcker sig över ett helt spelpass. Det är den första fristående delen i en kampanj, där den fristående uppföljaren Ur mörkrets djup kommer att arrangeras på spelkonentet LinCon i Linköping 14-17 maj.

August Hahn har skrivit och Lukas Thelin illustrerat även detta äventyr. På samma sätt står Francesco Mattioli för kartorna, men där Joe Dever lagt ner tid och engagemang för att få stadskartan över Torseth rätt, och så att den innehåller alla platser och referenser han vill ha med.

Det finns förkonstruerade rollpersoner och gott om tid både för rollspel och mer actionpackade sekvenser.

Ladda ner rollpersonerna här.

Pil Brandklinga

Pil Modiga Tjuren

Pil Ormen Smyge

Pil Skarpöga

Pil Snabbvinge

Pil Vita Ugglan

Torseth