Tillbaka till förstasidan
EV Rollspelet Soloäventyr Kartor Ladda ner Om oss EV
 
 

Rollspelet

Det här är en kort introduktion till de rollspelsböcker vi har eller planerar att ge ut. Alla svenska versioner innehåller unikt material Lukas Thelins illustrationer.

Ensamma Vargens Rollspelsbox
Välmatad spelbox med allt du behöver för att rollspela i Magnamund. Boxen innehåller Regelbok, Äventyrsbok, lös karta över Magnamunds Värld (70 x 100 cm), 2 tärningar, 90 kort, Handlingsblad och Referensark.

Ensamma Vargen Rollspelet
Regelboken och Äventyrsboken får båda plats inom hårda pärmar. Reglerna gör det lätt att komma igång och spela även för de som aldrig spelat rollspel förut. I Äventyrsboken hittar du massor av äventyr, så att ni snabbt kan börja utforska Magnamund och ta upp kampen mot Mörkermästarna.

Ensamma Vargens Samlingsutgåva
Denna vackra och påkostade bok har bara tryckts i 100 exemplar, som alla har numrerats och signerats av Ensamma Vargens skapare Joe Dever. Boken innehåller allt som finns med i Regelboken och Äventyrsboken, samt en unik lineart-illustration av Lukas Thelin.

Aska över Torseth
Spelarna har kallats till byn Torseth, som bett Kai-klostret om hjälp efter några märkliga försvinnanden och konstiga mullranden. Francesco Mattioli börjar i och med detta äventyr att göra detaljkartor speciellt för rollspelsäventyr till Ensamma Vargen.

Under Ytan
Ett perfekt äventyrshäfte för den som vill prova rollspel i allmänhet och Ensamma Vargen i synnerhet. På bara någon timme ställs spelarna inför svåra val kring hur de skall hantera olika faror. Om de sköter sina kort rätt kan de avvärja ett krig.

Ur Mörkrets Djup
50 sidor äventyr, där våra hjältar åter försöker hjälpa byn Torseth, där giakernas räder fått ett slut, men bekymren bara har börjat. Ur Mörkrets Djup är en fristående fortsättning på Aska över Torseth. Äventyret är helt i fyrfärg, med mjuka pärmar. August Hahn och Joe Dever har skrivit äventyret. Francesco Mattioli har gjort äventyrskartorna. Lukas Thelin har de stämningsfulla färgillustrationerna.

Närmast på dagordningen

Magnamunds Hjältar/Ensamma Vargen Expert
I denna välmatade bok hittar du mer avancerade regler kring handel, strid och för att göra din egen hjälte mer unik, med styrkor, svagheter och specialiseringar av olika slag. Dessutom hittar du hela 20 nya hjälteklasser att välja mellan, alla med sina egna färdigheter och discipliner. Kai-riddare får också chansen att fokusera mer på någon av sina discipliner, vilket ger helt nya förmågor – men alltid till ett pris.

Ledstjärnan
Joe Dever och August Hahn har skrivit denna nya äventyrskampanj speciellt för den svenska utgåvan av rollspelet Ensamma Vargen. En mystisk dimhöljd ö och ett försvunnet skepp är viktiga ingredienser.

 

Kommande titlar

Sommerlund
Kampanjbok om Norra Magnamunds mäktigaste nation – Sommerlund, Kai-munkarnas hemland. En given resurs både för spelare och spelledare.

Mörkermästarnas Terror
En episk äventyrskampanj där Sommerlunds öde ligger i rollpersonernas händer.

Magnamunds Bestiarium
Den mest omfattande monsterboken som någonsin tagits fram till Ensamma Vargen, full av bestar rollpersonerna kan möta under sina äventyr. En del av boken viks åt mänskliga motståndare.

Magnakais Bok
Magnakais Bok hjälper dig ta ditt rollspel till en mer episk nivå, både genom att införa 10 nya Nivåer för alla arketyper du kan spela och genom att ge tips och tankar om hur själva spelet påverkas av allt mäktigare rollpersoner.

Mörker över Ikaya
Denna actionladdade minikampanj tar rollpersonerna till det isbelagda Kalte och Ikayaborgen.

Land av Mörker
Lär känna Magnamunds ondska i denna kampanjbok om Mörkermästarnas hemland Mörkmark och de vidriga varelser som har sin hemvist här, monster såväl som Mörkermästare.

Stornflodens länder
En välmatad kampanjbok om de krigsdrabbade länderna längsmed Stornfloden. Mongoose Publishing gav tidigare ut en bråkdel av denna bok. Denna version blir mer än dubbelt så stor och mycket mer användbar.

Ensamma Vargen - Rollspelet