Tillbaka till förstasidan
EV Rollspelet Soloäventyr Kartor Ladda ner Om oss EV
 
 

Vilka Är vi

Anders & Tove Gillbring
Vi är nog mest kända för speltidningen Fenix som nu är inne på sitt tolfte år av obruten utgivning varannan månad. Vi producerar också rollspelet Western (och alla dess tillbehör) samt figurspelet Guld & Bly. Det är vi som håller i den svenska utgåvan av Ensamma Vargen.

Lukas Thelin
Lukas är en fantastisk illustratör I såväl färg som svartvitt. Han är huvudillustratör för Western IV samt för speltidningen Fenix. Lukas kommer att ta fram en stor mängd illustrationer till Ensamma Vargen, såväl omslag som inlaga.

Joe Dever
Spelkonstruktören och författaren bakom Ensamma Vargen och Magnamund. Denne brittiske gentleman kom till GothCon och Göteborg för att själv träffa sina läsare och vara med vid den svenska nyutgivningen. Många spelare och läsare uppskattade att träffa honom och vi beklagar alla att han nu har gått ur tiden.

August Hahn
Amerikansk författare och spelkonstruktör som arbetat med Ensamma Vargen både som rollspel och soloäventyr under flera år. August kommer att bidra med helt nytt material till de svenska utgåvorna av Ensamma Vargen, samt med extra material i speltidningen Fenix.

Vicent Lazzari och Scriptarium
En fransk frilansgrupp som tar fram mängder med nytt material till Ensamma Vargen. De har ett nära samarbete med Joe Dever, vilket säkerställer att allt nytt material passar ihop med den kanon för Ensamma Vargen och Magnamund som vuxit fram. En viktig del av detta samarbete är en del av supplementen till rollspelet Ensamma Vargen och det kartbibliotek som nu tas fram, där olika delar av Magnamund står i fokus för de olika kartsamlingarna. Scriptarium kommer även att bidra med nytt material till de svenska utgåvorna, samt med extra material som publiceras i speltidningen Fenix.

Francesco Mattioli
Denne italienske kartograf har gett Magnamund sin alldeles egna prägel, i världskartan såväl som i alla de olika kartor som ingår i Magnamunds Kartsamlingar. Magnamund har försetts med mängder av stämningsfulla detaljer och det är tack vare Francesco som kartorna blir så enhetliga. Francesco Mattioli har både gjort den stora fyrfärgskartan över Magnamund som vi hoppas kunna ge ut ihop med rollspelet och alla de mindre kartor över olika områden som ingår i Magnamunds Kartsamlingar.

Simon Lundström
Långtida Ensamma Vargen-entusiast och professionell översättare sedan 2001. Huvudsakligen känd för sina översättningar av japanska serier såsom One Piece, Mästerdetektiven Conan och Full Metal Alchemist. Simon har huvudansvaret för översättningarna av Ensamma Vargens soloäventyr.

Olle Sahlin
Äventyrsspels forne redaktör skulle en gång i tiden översätta Ensamma Vargens soloäventyr, men gjorde så bra ifrån sig att han istället blev redaktör för Sinkadus och mycket annat. Nu är han tillbaka som översättare av Ensamma Vargen och cirkeln sluts. Olle kommer i första hand att översätta material till rollspelet och vi är mycket stolta över hans medverkan i Åskfågelns Ensamma Vargen.

Joakim Andersson
Joakim Andersson är en författare (mest känd för Recept för Domedagen) och spelskribent i Fenix. Joakim har stått för flera av de tidiga översättningarna till Ensamma Vargen, bland annat rollspelet. Då New Orleans och New York närmar sig slutproduktion är han dock nu fullt sysselsatt med dessa böcker till rollspelet Western istället.

Reine Rosenberg
En av Sveriges mest välrenommerade illustratörer, mångårig medarbetare i speltidningen Fenix, huvudillustratör i Westerns figurspel Guld & Bly och kanske mest känd för alla sina bilder till Fria Ligans Mutant År Noll och Genlab Alfa.

Telchoskrigare